Akvarie

Vi satser stort på akvarie hobbyen, og med vores 60 salgs akvarier har vi altid mere end 120 forskellige slags fisk, rejer, snegle og andre akvarie dyr i butikken.

Vi får ugentlig leveret fisk og planter fra bla. Holland. Derfor har vi altid et stort udvalg af kvalitets selvskabsfisk, cichlider, rejer og selvfølgelig akvarieplanter.

Er der noget specielt du savner, vil vi gøre vores bedste for at skaffe det.

Når du har bestemt dig til, hvilken fisk du gerne vil have med hjem til akvariet, har vi selvfølgelig også det rigtige foder til den. Vores udvalg dækker både tør foder og frostfoder, så der er helt sikkert noget for enhver fisks smag.

Vi har også altid et godt udvalg af akvarier, planter, udstyr og dekorations materialer til dit akvarie. Hvis vi ikke lige har dit drømme akvarium hjemme, eller lige det filter du står og mangler, skaffer vi gerne tingene hjem til dig. Vi går selv meget op i akvarier, og du kan se lidt eksempler i vores galleri. Det finder du blandt andet her.

Vi gør meget ud af, at give en god vejledning, og vi er stolte af vores udvalg.

Hvis du vil vide mere, inden det hele går i fisk, så kom ind og få en snak med os.

Du har også mulighed for at teste ideer eller materialer til dit nye akvarie inden du kaster dig ud i de store indkøb. Find de sten og rødder du kunne tænke dig og test dem i vores “Akvarie Dojo” inden du lægger dig fast. Her har du mulighed for at sætte tingene op i et akvarie og se om tingen passer sammen og om din ide går op i en højere enhed.

Du kan også hente inspiration til indretning på vores Facebook side, hvor du blandt andet kan se en lille film om akvarie indretning. Se den her.

Eller en en lille film, fra dengang Thomas var til international Aquascaping konkurrence i Kina. Den kan du se her.

Du kan hente mere information, om akvarie typer, opstart, fiskearter, sygdomme og meget andet på Bonnies hjemmeside. Siden finder du her.

Herunder kan du besøge nogle af vores leverandører af akvarie artikler. Hvis du klikker på de enkelte logoer åbnes et nyt vindue, hvor kan du se deres produkter og en beskrivelse af dem.

Tropica er en dansk producent af planter og udstyr til planter.
Akvastabil er en dansk producent af kvalitets akvarier.
Ruinemans Aquarium er et Hollandsk firma der har specialiseret sig i ferskvandsfisk, frost foder og planter.